Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern repesca Joan Ridao com a director de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern

|

- Publicitat -

El Govern ha nomenat Anna Caula com a secretària general de l’Esport i també l’exconsellera de Justícia Ester Capella com a delegada del Govern de la Generalitat a Madrid. Són dos dels nomenaments aprovats en el consell executiu d’aquest dimarts. D’altra banda, Oriol Duran ha estat nomenat secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació. Aleix Villatoro ha estat nomenat director del Consell Català de l’Esport i Ismael Peña López, director de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya. Joan Ridao, que fins aquesta legislatura havia estat lletrat del Parlament, serà el director de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern i Marc Ramentol serà el director general de Coordinació Interdepartamental. David Rodríguez ha estat nomenat secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran; Montserrat Fornells, directora general d’Administració Local.

Oriol Duran, que ara serà el secretari de Comunicació del Govern i Mitjans de Comunicació, ha estat cap de comunicació dels grups d’ERC al Congrés i el Senat a Madrid i responsable de comunicació del grup republicà a l’Ajuntament de Barcelona. Durant la pandèmia, va coordinar la comunicació de Salut a l’àrea de Barcelona.

Publicitat

Aleix Villatoro, nomenat director del Consell Català de l’Esport, ha estat cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i, posteriorment, cap de gabinet. També va ser secretari general del Departament d’Exteriors durant l’etapa de Raül Romeva fins el juny del 2018. Durant la passada legislatura va ser director general del Departament d’Exteriors durant l’etapa de Raül Romeva, fins el juny de 2018. Durant la passada legislatura va ser va ser director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament del Departament d’Acció Exterior i, després, secretari general del mateix Departament.

Et pot interessar  El Govern demana explicacions a un Centre Català d'Argentina per no atendre una víctima d'abusos sexuals

El nou director de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya, Ismael Peña López, ha estat director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals. De fet, va ser un dels encarregats d’organitzar les eleccions del 14 de febrer enmig de la pandèmia.

Marc Ramentol, nomenat secretari general de Salut el 2020, des d’on ha liderat la lluita contra la pandèmia, serà el director general de Coordinació Interdepartamental.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut