Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

El Govern reivindica el viatge a Corea del Sud com “un pas endavant” per “ser més presents i influents” a l’Àsia

Aragonès i Serret han arribat a Seül al matí per emprendre un viatge institucional durant quatre dies

|

- Publicitat -

La consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, ha reivindicat que el viatge a Corea del Sud és “un pas endavant” per part del Govern per ser “més presents i influents” a l’Àsia. La consellera i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, han arribat a Seül al matí, on a partir de dilluns emprendran un viatge institucional durant quatre dies.

En declaracions a mitjans, Serret ha afirmat que Corea és “un país estratègic” per al Govern, tant per les relacions comercials com per les institucionals. Per això, la visita institucional a Corea és “la culminació” d’un any en què assegura que s’ha “rellançat” l’acció exterior. Així, ha recordat que Aragonès ha fet 18 viatges en 15 països, mentre que la mateixa consellera ha fet 35 viatges en 23 països en només 14 mesos.

Publicitat

Serret afirma que el viatge ha de servir per “reforçar” les relacions institucionals, “teixir més confiances” i aconseguir “més oportunitats”. De fet, per tal d’enfortir els llaços institucionals, l’executiu inaugurarà la nova delegació al país durant aquest viatge, que Serret confia que serveixi per “teixir millors aliances i guanyar capacitat d’influència”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut