Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern no es preocupa de la llengua catalana dins el sector sanitari

|

- Publicitat -

Nova vergonya del Govern de la Generalitat que ha de vetllar per la subsistència i l’aprenentatge de la llengua catalana del país. El diari El Món ha revelat que l’executiu no ha volgut informar sobre el coneixement de la llengua catalana dins el sector sanitari, després de preguntar-ho acollint-se a la Llei de Transparència.

L’executiu assegura que no disposen d’aquesta informació al·legant que “la informació demanada no té la consideració d’informació pública”. D’aquesta manera, tal com explica el digital, no es pot saber quantes persones que han començat a treballar dins el sector sanitari van ser eximits dels requisits de la llengua catalana, sense considerar-la imprescindible. Si bé els interins i persones contractades directament no estan obligades a acreditar cap coneixement de la llengua, ara mateix no es disposa de cap informació que indiqui en quants casos s’ha tingut en compte aquest fet.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  VIDEO | L'humorista Txabi Franquesa deixa amb un pam de nas una dona que fa 60 anys que viu a Catalunya i no s'ha dignat a aprendre català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut