Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El Govern no contempla avançar eleccions encara que fracassin els pressupostos del 2019

Aragonès ha assegurat que sigui quin sigui el resultat final de la negociació, el Govern "sempre complirà amb les seves responsabilitats i estarà al peu del canó"

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dilluns que el Govern “no contempla un avanç electoral” encara que eventualment no aconsegueixi els suports per aprovar els pressupostos catalans del 2019.

Ho ha explicat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, que s’ha reunit de manera excepcional aquest dilluns perquè aquest dimarts el president de la Generalitat, Quim Torra, es desplaçarà al Tribunal Suprem per seguir les declaracions de Carme Forcadell i Jordi Cuixart en el judici de l’1-O.

Publicitat

Aragonès ha assegurat que sigui quin sigui el resultat final de la negociació pressupostària -ara mateix la Generalitat no té els vots assegurats-, el Govern català “sempre complirà amb les seves responsabilitats i estarà al peu del canó” per millorar les condicions de vida dels ciutadans.

Et pot interessar  El Govern demana explicacions a un Centre Català d'Argentina per no atendre una víctima d'abusos sexuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut