Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El govern municipal del PSC a Tremp retira l’estelada instal·lada el 2015 a la rotonda dels Països Catalans

La nova alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero, va dir durant el discurs d'investidura que l'ajuntament seria "una institució de tots"

|

- Publicitat -

Els primers efectes de l’arribada del PSC a l’alcaldia de desenes de municipis catalans comencen a notar-se. La capital del Pallars Jussà, Tremp, ha estat una de les primeres localitats en patir aquests efectes, i és el que nou govern municipal, configurat pel PSC, ha decidit retirar l’estelada independentista que des del 2015 onejava a la rotonda dels Països Catalans, a l’entrada del municipi, fent d’aquesta una de les seves primeres mesures des que són al poder.

Tal com avança ‘Nació Digital‘, la nova alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero (Compromís per Tremp – PSC), que va ser escollida per majoria absoluta gràcies als vots dels set regidors de la seva formació i al vot favorable d’Ara, s’ha afanyat a eliminar els rastres del moviment i del govern independentista del municipi.

Publicitat

Així, ha retirat l’estelada que el govern de coalició d’ERC i CiU va penjar vuit anys enrere, el 2015, a la rotonda de la localitat. Durant el seu discurs d’investidura, Romero ja va deixar clar que vindrien molts canvis al municipi, el consistori del qual seria ara “una institució de tots”.

 

Et pot interessar  Familiars de les víctimes de la residència de Tremp declaren que el centre va ser "la casa dels horrors" durant la covid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut