Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern es desmarca del discurs “derrotista” del Cercle d’Economia: “L’economia catalana va bé”

Plaja assegura que l'executiu no comparteix l'opinió del Cercle i reivindica que s'està avançant "degudament" cap al model econòmic català 

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha explicat que l’executiu català no comparteix el discurs “derrotista” del Cercle d’Economia, que aquest dilluns va alertar d’una “preocupant” evolució de l’economia catalana.

En roda de premsa posterior al Consell Executiu i preguntada per La República, Plaja ha defensat que, “sense ser triomfalistes” poden dir que “l’economia catalana va bé”. La portaveu ha afegit que el Govern no està d’acord amb la “interpretació” de les dades del Cercle d’Economia.

Publicitat

De fet, Plaja ha reivindicat que s’està avançant “degudament” cap al model econòmic català amb un registre d’atur inferior al de Madrid i al de la mitjana espanyola. “No compartim ni l’opinió ni les dades amb les quals està treballant el Cercle d’Economia”, ha conclòs.

Segons ha assenyalat Plaja, Catalunya és líder en captació d’inversió estrangera productiva i des de fa un any s’ha recuperat el creixement de l’economia previ a la pandèmia.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut