Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Govern enredereix la publicació dels informes dels JJOO sol·licitats per Octuvre

|

- Publicitat -

Més polèmica davant els informes elaborats pel Govern sobre la candidatura dels Jocs Olímpics. Aquesta tarda, el col·lectiu Octuvre ha fet pública la resposta de la Generalitat, envers “la demanda d’informació urgent”. El col·lectiu ha qüestionat amb quins s’ha pagat els informes fets per les Olimpíades.

Davant la sol·licitud, el Govern aclareix que “cal esperar”. En la carta, detallen que el termini de finalització és el dia 23 de març. També, deixen plasmat que segons la Llei 19/2014, es podria arribar a suspendre la demanda. Des d’Octuvre lamenten que no hi hagi “transparència” per part de l’administració pública, una altra vegada.

Publicitat

Octuvre va tenir accés a una de les versions on es presenten tres pressupostos: un per posar en marxa la candidatura; l’altre per les despeses pròpies del Joc i, finalment, les obres i la preparació. El primer pressupost ja s’està gastant i es tracta de 14 milions d’euros. Aquest inclou, difusió, informes, sous de directrius o un “Pla estratègic de conscienciació dels valors olímpics”. Fins avui dia s’han encarregat com a mínim 13 informes, que es desconeix el preu i el contingut.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut