Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Govern descarta restriccions generalitzades de petards per Sant Joan i únicament preveu “mesures quirúrgiques”

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que l’executiu català “no contempla una prohibició generalitzada” dels petards per Sant Joan.

Unes declaracions que han quedat paleses en la roda de premsa posterior al Consell Executiu setmanal on Plaja ha detallat que es prendran “mesures quirúrgiques” en relació amb les necessitats de cada territori: “A Catalunya hi haurà una revetlla amb petards i es descarten les restriccions generalitzades”, ha insistit. En aquesta línia, des de la Generalitat es demana “l’autoresponsabilitat i prudència ciutadana” davant la situació de sequera i dels episodis importants d’incendis que s’han viscut darrerament.

Publicitat

A més, Plaja ha aprofitat per recordar que està absolutament prohibit llançar material pirotècnic en zones boscoses i que només es podran encendre fogueres en zones autoritzades.

Tot i l’avançament, demà el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, concretarà totes les mesures en una roda de premsa. Així, Plaja ja ha anunciat que presentarà el dispositiu amb el nombre més alt d’efectius dels últims anys.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut