Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El Govern denuncia “manca de voluntat” del Gobierno per incloure temes a la Bilateral

Puigneró retreu a l’executiu espanyol que no vulgui tractar els fons europeus a la trobada

Avatar
Agències 29/07/2021
Pla mitjà de perfil del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, a la sala de premsa del Parlament el 29 de juliol del 2021. (Horitzontal)

El Govern ha denunciat “mancat de voluntat” de l’executiu espanyol per tractar certs temes a la reunió de la Comissió Bilateral prevista per dilluns vinent, com per exemple el repartiment dels fons europeus. Així ho han denunciat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, en una roda de premsa al Parlament, on han exigit que a la trobada s’hi pugui tancar un calendari de treball “intens” per a la tardor. Vilagrà ha insistit que “no hi ha temps” per dilatar més algunes qüestions i ha confiat que si “s’imprimeix un ritme intens” es podrà tancar la majoria de carpetes els propers mesos. Concretament, el Govern vol exigir el compliment de 56 traspassos pendents.

Vilagrà i Puigneró han comparegut després de reunir-se amb representats dels grups parlamentaris per informar-los sobre l’ordre del dia de la reunió. Hi ha assistit tots els grups menys la CUP, Vox i el PPC.