Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El govern de Pedro Sánchez aprofita la diada de Sant Jordi per passejar els seus ministres per Barcelona i fer campanya

Els ministres del PSOE Félix Bolaños, Miquel Iceta i José Manuel Alabares, i les ministres de Podem Yolanda Díaz, Irene Montero i Joan Subirats viatjaran a Catalunya de cara la diada de Sant Jordi

|

- Publicitat -

La diada de Sant Jordi, una de les més emblemàtiques i importants de la cultura catalana, se celebra enguany un diumenge. Es tracta de la fita perfecta per passejar pels pobles i ciutats d’arreu de Catalunya, i els ministres del govern de Pedro Sánchez ho saben bé. Precisament, sis d’ells aprofitaran la diada per deixar-se veure a Barcelona, especialment el dia abans d’aquesta, amb diversos actes electorals programats molt enfocats a les eleccions d’aquest any.

Els ministres del PSOE Félix Bolaños, Miquel Iceta i José Manuel Alabares, i les ministres de Podem Yolanda Díaz, Irene Montero i Joan Subirats, han viatjat a la ciutat comtal, o ho faran properament, per assistir a la Festa de Sant Jordi que organitza La Vanguardia el pròxim dissabte, 22 d’abril. Bolaños, per exemple, ja és a Catalunya i ha aprofitat per visitar Montserrat, mentre que Yolanda Díaz té previst arribar el mateix dissabte per dur a terme un acte de precampanya amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Publicitat

Finalment, tot i que no forma part de la comitiva del Govern, el líder de l’oposició i del PP, Alberto Núñez Feijóo, també celebrarà el dia del llibre i la rosa a Catalunya, assistint a actes de partit i al torneig Godó de tenis.

Et pot interessar  Sánchez afirma que "Espanya està preparada per reconèixer l'Estat palestí"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut