Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Govern aprova crear un Fons Complementari de Riscos per cobrir reclamacions com la del Tribunal de Cuentas

|

- Publicitat -

El Govern aprova crear un Fons Complementari de Riscos de 10 MEUR per donar cobertura a reclamacions com ara la del Tribunal de Comptes. L’aval el presentarà una entitat financera i no la Generalitat. Així ho han explicat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d’Economia, Jaume Giró, durant la roda de premsa d’aquest dimarts, posterior al Consell Executiu. El Govern dona cobertura a les reclamacions judicials o administratives a treballadors/es públics i alts càrrecs per fer front a obligacions legals que no quedin cobertes per pòlisses d’assegurances que la Generalitat ja té subscrites. Giró ha apuntat que no hi haurà desplaçament de diners “en cap moment” fins que hi hagi sentència ferma en última instància.

El Fons estarà gestionat provisionalment, fins que no es constitueixi l’entitat gestora, per l’Institut Català de Finances.

Et pot interessar  Vilagrà serà la número 2 d'ERC el 12-M: "És un honor i un privilegi, puc aportar l'experiència d'aquests tres anys"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut