Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

El Gobierno torna a girar l’esquena a Catalunya i impedeix que Puigneró participi en una cimera internacional

L’Ambaixada espanyola ha avisat els promotors de Global Business Summit avisant que “un conseller català no pot representar Espanya”

Redacció 12/12/2020
Pla mitjà del conseller Jordi Puigneró intervenint en el ple monogràfic de la covid-19 l'1 de juliol del 2020. Horitzontal.

Nova burla del Gobierno cap a Catalunya per no voler admetre que també té veu en trobades internacionals. El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha denunciat aquest dissabte que l’executiu espanyol no li ha permès explicar les polítiques digitals en una trobada del sector a Estonia.

En unes informacions de Rac 1, explica que el conseller havia de participar al Global Business Summit, impulsat per Estònia i els Emirats Àrabs, per parlar sobre polítiques de ciberseguretat i cibercrim durant la pandèmia, i explicar-ne la lluita que s’ha fet des de Catalunya. Però lluny de permetre que els catalans alcem la veu fora d’Espanya, l’ambaixada espanyola ha avisat a Estònia que “un conseller català no pot representar Espanya”. Així ho ha fet arribar Estònia al conseller, que assegura que encara que hi hagi un govern socialista a Madrid, “res ha canviat”.