Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

El Gobierno impulsa la “Setmana de l’Administració Oberta” mentre segueix amagant draps bruts sobre la monarquia

|

- Publicitat -

La hipocresia del Gobierno “més progressista de la història” no té límits. Unes informacions del diari Público constaten que la Secretaria General del Gobierno segueix amagant i rebutjant recursos per saber les despeses de la Casa Real en diversos àmbits, incloses les de seguretat per mantenir el rei fugat Juan Carlos I.

Publicitat

El Portal de Transparència del qual disposa l’executiu espanyol ja ha rebutjat donar informació sobre els béns dels membres de la Casa Real, així com els missatges que arriben a l’emèrit a través del “Libro de Visitas”.

Tot plegat, davant la “Setmana de l’Administració Oberta”, una iniciativa impulsada per Alianza para el Gobierno Abierto al qual el Ministerio de Política Territorial hi dona suport, defensant la “transparència i responsabilitat” de les Institucions i Administracions públiques. Però tal com informa el digital, la Secretaria General insisteix en rebutjar les peticions que, precisament, reclament la tranparència de la Zarzuela, i a més, des de l’administració asseguren que aquestes peticions són de “caràcter abusiu”, evidenciant un cop més la gran protecció de la monarquia per part de les institucions espanyoles, sigui quin sigui el govern.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió