Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Gobierno estudiaria l’estratègia de fer coincidir els indults dels presos amb el tercer grau

|

- Publicitat -

L’executiu espanyol confirma l’escàndol: els presos polítics només seran una moneda de canvi, uns objectes de mercadeig que l’únic que aconsegueixen és fer patir les famílies.

Segons ha avançat Rac 1 aquest dimecres, el Gobierno estaria estudiant fer coincidir la concessió dels indults amb el tercer grau penitenciari dels presos polítics. Per tant, l’executiu de Sánchez dependria també de la data que triï el Departament de Justícia de la Generalitat per concedir el tercer grau. Tot i que, segons fonts de la Moncloa, encara no hi ha res decidit, el Gobierno creu que els presos polítics serien lliures a finals de juny o principis de juliol. Per tant, doble jugada pel Gobierno: intentar guanyar-se la confiança de l’independentisme de cara a la taula de diàleg, i camuflar la polseguera que ha aixecat el tema dels indults als partits espanyols, i a les mateixes files del PSOE.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut