Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

El fugat Juan Carlos I tornaria a Espanya el 20 o 21 de març, segons els seus companys navegants

Asseguren que no es perdria l’inici de temporada de la categoria de regates de l’emèrit, on participa el seu vaixell “Bribón”

Redacció 02/03/2021

El possible retorn de Juan Carlos de Borbón ha atret tots els focus mediàtics, i els amics del rei emèrit del club nàutic de Sanxenxo, i companys de la seva tripulació han acotat encara més el període de retorn del fugat.

En una entrevista a Vanitatis, amics propers de Juan Carlos I posen la mà al foc que si acabés tornant, ja que les informacions revelades per El Mundo així ho expliquen, seria “el 20 o 21 de març”. D’aquesta manera s’acota encara més el període, que apuntava que fos algun dia de març on hi hagués les competicions i regates del Club Nàutic de Sanxenxo. “Vindria el 20 o 21 de març, durant l’inici de temporada de 6 metres, la classe en la qual Juan Carlos navega, i no el 13 de març, ja que no és la seva categoria”.

Amb tot, els col·legues del rei emèrit no asseguren que tingui la barra de presentar-se a Galícia després de tots els escàndols que l’envolten, però deixen entendre que no podrà suportar la idea de veure com competeix el seu vaixell, del qual també n’és tripulant: El Bribón.