Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El fugat Juan Carlos I tornaria a Espanya el 20 o 21 de març, segons els seus companys navegants

|

- Publicitat -

El possible retorn de Juan Carlos de Borbón ha atret tots els focus mediàtics, i els amics del rei emèrit del club nàutic de Sanxenxo, i companys de la seva tripulació han acotat encara més el període de retorn del fugat.

En una entrevista a Vanitatis, amics propers de Juan Carlos I posen la mà al foc que si acabés tornant, ja que les informacions revelades per El Mundo així ho expliquen, seria “el 20 o 21 de març”. D’aquesta manera s’acota encara més el període, que apuntava que fos algun dia de març on hi hagués les competicions i regates del Club Nàutic de Sanxenxo. “Vindria el 20 o 21 de març, durant l’inici de temporada de 6 metres, la classe en la qual Juan Carlos navega, i no el 13 de març, ja que no és la seva categoria”.

Publicitat

Amb tot, els col·legues del rei emèrit no asseguren que tingui la barra de presentar-se a Galícia després de tots els escàndols que l’envolten, però deixen entendre que no podrà suportar la idea de veure com competeix el seu vaixell, del qual també n’és tripulant: El Bribón.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut