Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El fracassat recorregut polític de Manuel Valls a Barcelona li pot sortir per un ull de la cara per superar la despesa electoral

|

- Publicitat -

El Tribunal de Cuentas ha obert un procediment sancionador contra Manuel Valls per superar els límits de despesa electoral a les municipals del 2019 a Barcelona. Segons l’organisme, la candidatura de Barcelona pel Canvi, juntament amb Ciudadanos, hauria superat un 70% el màxim que tenia permès per gastar. Aquest desviament li podria suposar una multa de gairebé 635.000 euros, ja que es considera una infracció molt greu.

Per la seva banda, tal com informen alguns diaris com l’ABC, la coalició de Ciudadanos amb Valls també podria haver acceptat donacions i aportacions que xocarien amb el que permet la Llei de Finançament dels Partits Polítics, i que suposarien una multa mínima de 25.000 euros més. Valls ja fa temps que va veure que res del que pretenia per Barcelona li va sortir bé, i va tornar a França amb la cua entre les cames.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut