Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El fiscal del TSJC titlla de “fals” el rumor que el judici contra l’antiga Mesa del Parlament sigui una “negociació amb Espanya”

|

- Publicitat -

El fiscal José Joaquín Pérez de Gregorio ha dit aquest dimecres al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que corre el “fals rumor” que el judici contra part de l’antiga Mesa del Parlament forma part de les negociacions entre els governs català i espanyol, tal com ha pogut saber l’ACN.

Segons aquest rumor, la causa es du a terme en el marc de la taula de diàleg per “desjudicialitzar” la política catalana i arxiva alguns procediments judicials que afecten a polítics i activistes independentistes. Pérez de Gregorio ha afirmat estar segur que “és un fals rumor i que aquesta sala no es veurà afectada ni de refiló”.

Publicitat

Anteriorment, la fiscalia havia demanat suspendre el judici per resoldre un incident de recusació d’un magistratel. El fiscal Pérez de Gregorio, tanmateix, ha afirmat que veu “coherent” que la sala hagi decidit continuar amb la causa.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut