Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El fantasma de la corrupció encara persegueix Núria Marín: ERC demana que comparegui al Parlament

|

- Publicitat -

El grup parlamentari d’Esquerra Republicana ha registrat una sol·licitud perquè l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, comparegui a la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) del Parlament arran de la investigació oberta per presumptes delictes de malversació de fons públics, falsedat documental i blanqueig al consell esportiu de la ciutat. A banda de Marín, també s’ha demanat la compareixença de Cristian Alcázar, que és segon tinent d’alcalde i primer secretari del PSC local; de Cristóbal Plaza, exregidor d’Esports que va dimitir arran de la investigació, i de Jaume Graells, que va denunciar el presumpte cas.

Els diputats, en coordinació amb el grup municipal d’ERC a L’Hospitalet de Llobregat, han entrat la petició després de les darrers informacions aparegudes als mitjans de comunicació.

Publicitat

Aquesta és la segona vegada que el grup parlamentari d’ERC demana la compareixença de Marín per aquest cas al Parlament. Els republicans ja ho van demanar l’anterior legislatura, l’octubre del 2020, una petició que es va aprovar a la CAI amb els vots de tots els grups excepte el PSC, i que va decaure per canvi de legislatura.

Et pot interessar  El Constitucional treu les urpes contra la ILP per declarar la independència aprovada al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut