Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Español deixa entreveure que Manuel Valls podria buscar finançament de la farmacèutica Almirall a través de la seva hereva

Amor o interès? Segons la caverna Susana Gallardo "té un perfil que encaixa amb les aspiracions polítiques" de l'ex primer ministre francès

|

- Publicitat -

La caverna espanyola, de la mà de El Español i secundat per la seva sucursal a Catalunya, Crónica Global, han publicat una notícia on deixen entendre que Manuel Valls, exprimer ministre francès, manté una relació amorosa amb Susana Gallardo, hereva de l’imperi farmacèutic Almirall. Segons publiquen, s’han deixat veure aquests dies juntets per Menorca amb altres altes esferes de la societat espanyola.

Publicitat

Amor o interès?

Segons els dos diaris, Valls hauria encertat en captivar la seva nova parella, ja que Gallardo té “un perfil que encaixa amb les aspiracions polítiques” de l’ex-primer ministre francès. Cal recordar que Valls es prepara per encapçalar una llista unitària unionista per conquerir Barcelona.

Aquesta aspiració necessita mecenes i Susana Gallardo, que no només prové d’una família amb molts recursos, sinó que va ampliar el seu capital casant-se amb Alberto Palatchi, fundador de Pronovias, una altra gran empresa que toca poder i fortuna i que no ha amagat el seu amor pel PP.

Gallardo, doncs, forma part de la burgesia adinerada espanyolista catalana d’alta nissaga que s’ha erigit com una de les defensores de la unitat d’Espanya.

Unionista radical i provocadora

Susana Gallardo va aconseguir fer un vídeo viral on se la podia veure amb una bandera espanyola anant a votar al referèndum de l’1 d’octubre. Al vídeo, amb una actitud provocadora des del principi amb els ciutadans demòcrates que volien votar, se la pot veure, fins i tot, mentint quan assegura que una dona l’agredeix amb el paraigua i assegurant que venia de 4 col·legis més on havia pogut votar.

Et pot interessar  Tim Burton visita Barcelona amb motiu de l'estrena de l'exposició immersiva dedicada al cineasta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut