Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El desgavell pressupostari, també a l’Ajuntament de Barcelona

|

- Publicitat -

La presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, s’ofereix com a alternativa a Barcelona al “tacticisme d’ERC i a l’habitual aliança d’Ada Colau i Jaume Collboni, amics per sempre!, amb el partit de Manuel Valls”. Elsa Artadi exposa en el seu videoblog setmanal de comunicació directa amb els afiliats del partit a la capital catalana que no votaran els pressupostos municipals pel 2022 per aturar les polítiques que estan “degradant” la ciutat.

Artadi ha donat la “benvinguda” a ERC als posicionaments de JxCat per oposar-se als pressupostos municipals: “Fa molt de temps, massa temps, que denunciem que Ernest Maragall forma part d’un tripartit que perjudica la ciutat de Barcelona. Però el mateix Ernest Maragall segueix insistint en que el seu soci natural a Barcelona són els comuns, i cada votació que fan a l’Ajuntament ho demostra”. Segons Artadi, ERC ha variat aquest cop la seva postura perquè s’acosten les eleccions municipals del maig del 2023 i “està intentant posar distància entre ERC i el pitjor govern municipal que ha tingut la ciutat des que hi ha democràcia; unes polítiques que estan perjudicant la ciutat i que cada vegada generen més rebuig a la ciutadania”.

Publicitat

A conseqüència del ‘no’ d’ERC, la líder de JxCat creu que el govern municipal ha “girat i mirat” cap a Barcelona pel Canvi, el partit de Manuel Valls. “El partit de Manuel Valls sempre hi és i mai els falla. Hi era per la investidura, hi era per evitar-los la reprovació, i també hi serà per aprovar-los els pressupostos una altra vegada. Aquells que havien d’assaltar els cels, aquells que ho havien de canviar tot, es mantenen en el poder gràcies al partit de Manuel Valls”, conclou Artadi.

Et pot interessar  Collboni anuncia que ampliarà el govern un cop estigui en vigor el pressupost
Publicitat

Opinió

Minut a Minut