Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El CxR ajorna les eleccions a l’Assemblea de representants al 29, 30 i 31 d’octubre

|

- Publicitat -

El Consell per la República ha emès un transparent comunicat en què notifica l’ajornament de les eleccions a l’Assemblea de representants i n’explica les raons, que bàsicament són les de donar més temps a la preparació de les candidatures, atenent les peticions que ha rebut al respecte des de tota la geografia catalana. El comunicat és el següent:

El Govern del Consell per la República comunica que canvia la data de les eleccions a l’Assemblea de Representants, que en comptes de celebrar-se l’1, 2 i 3 d’octubre tindran lloc el 29, 30 i 31 del mateix mes. Aquest canvi de data està motivat per la voluntat d’atendre la demanda de les bases del Consell de donar-los més temps per preparar les candidatures. D’aquesta manera també es pretén garantir la màxima participació en el conjunt del territori.

Publicitat

A més, aquest marge en el calendari ajudarà als membres del Consell, és a dir, totes les persones inscrites al Registre Ciutadà del Consell, a familiaritzar-se amb el procediment de votació a través del seu perfil ciutadà de l’APP o a través del Web del Consell. D’altra banda, aquest canvi de data també hauria de facilitar la participació en les eleccions a l’Assemblea de Representants, en l’urna de càrrecs electes, del conjunt dels partits independentistes. En efecte, el Consell es fa receptiu de les manifestacions d’alguns d’aquests partits sobre la possibilitat que les eleccions a l’Assemblea de Representants se celebrin quan la reformulació institucional del Consell -per definir l’encaix de la direcció estratègica del moviment independentista en el seu marc institucional- estigui més avançada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut