Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El constitucionalisme exagera l'”atac” durant la recollida de signatures a favor del 25% en castellà

|

- Publicitat -

L’entitat anticatalanista Societat Civil Catalana (SCC) ha denunciat i inflat l'”atac” que han patit durant una recollida de signatures a favor del compliment de la sentència del 25% en castellà a les aules. Segons SCC, han arrencat la placa de la paret de la seva seu on posava el nom i el logo de l’entitat.

“No ens callareu ni ens frenareu en la defensa de la nostra causa: la llibertat”, asseguren els constitucionalistes. A través de les xarxes, l’entitat diu que ha patit un “acte vandàlic” i ha rebut diverses mostres de suport de l’unionisme més ranci.

Publicitat

El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha condemnat “el nou atac dels totalitaris de sempre contra els defensors de la llibertat i la democràcia”. El líder del PPC, Alejandro Fernández, també ha expressat el seu suport a l’entitat i S’ha Acabat ha publicat: “Atacs d’amagat provocats per radicals sectaris. No us frenaran”.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut