Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Consell per la República insta a desobeir la prohibició de fer actes a favors dels represaliats durant la campanya

|

- Publicitat -

El Consell per la República prepara una nova ofensiva contra les imposicions il·legítimes de l’estat. En un comunicat que ha facilitat a La República aquest divendres, el Consell insta a tothom a desobeir la prohibició de manifestar-se en favor dels presos polítics, els exiliats i els represaliats, una resolució que va presentar ahir la Junta Electoral Provincial, i que en principi no permetrà que l’ANC i Òmnium Cultural puguin realitzar mobilitzacions programades en relació amb els presos.

L’organització independentista també ha recordat al mateix comunicat, que a la resolució presentada per la JEP hi consta que són presos polítics, un fet que des de les institucions al servei sempre s’ha negat i que ara admeten, juntament amb l’existència dels exiliats. “No permetrem que tornin a vulnerar els drets dels catalans i instem a la població a exercir-los”, ha advertit el Consell.

Publicitat

 

 

 

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut