Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

El Consell per la República estrena la Identitat Digital Republicana per “fer tràmits que l’Estat no controlarà”

A partir d’avui ja es pot demanar la targeta de la Identitat Digital Republicana tant en format físic com digital

Redacció 06/04/2021
Recreació de com és la targeta de la Identitat Digital Ciutadana.

El Consell per la República segueix ampliant els avantatges dels seus afiliats, per tal de seguir el camí cap a la construcció d’un estat propi. En un comunicat, el CxR ha presentat la Identitat Digital Republicana, una identificació que permetrà “exercir drets com a ciutadà de la República” i que tindrà diversos beneficis socials, com ara el consum estratègic o l’accés a alguns mitjans de comunicació o clubs.

El CxR també posa a disposició diverses maneres d’obtenir aquesta ID, amb diferents ofertes per gaudir de més avantatges, que inclouen la possibilitat d’obtenir un carnet físic. Des del Consell també deixen clar que aquesta Identitat Digital no es podrà fer servir “a curt termini” a les administracions públiques de la Generalitat de Catalunya, però deixen clar que servirà per “preparar una estructura d’estat” i per “fer tràmits que l’estat espanyol no controlarà o desconeixerà”. També servirà per participar en les preses de decisions i les votacions del Consell.

Podeu consultar aquí el document del Consell per la República sobre la Identitat Digital Repúblicana: ID_Consell-premsa (1)

https://twitter.com/ConsellxRep/status/1379448659478208513