Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El Consell per la República es mou i anuncia campanyes per debilitar l’estat i potenciar la llengua

|

- Publicitat -

El Consell per la República catalana continua lluitant dia rere dia per fer ressò internacional del conflicte català amb Espanya i reclamar el resultat de les urnes de l’1-O com a vàlid per tal de constituir Catalunya com una república dins d’uns Països Catalans que no depenguin d’Espanya.

En una trobada informal aquest dilluns, l’equip de comunicació del consell ha parlat amb diferents mitjans de comunicació, entre ells La República, per tal de recordar quins objectius tenen i com funciona l’entitat, pocs dies abans de decidir qui serà el nou president, que tot apunta a la continuïtat del president legítim i exiliat Carles Puigdemont.

Publicitat

A banda de deixar clar que el consell fuig de lluites partidistes i que convida qualsevol persona independentista a formar-hi part per complir la seva missió principal (la finalitat de fer una República), també ha anunciat alguns dels projectes que preveuen aquest 2022.

A tall de campanya, el més atractiu és el projecte “Prou Monarquia”, que preveu debilitat l’estat monàrquic espanyol a través de la insubmissió fiscal. També han anunciat el retorn de la Revista Ariel (cessada pel règim franquista poc després de la seva creació), posant per davant la defensa de la cultura catalana, i en especial de la llengua, discriminada i cada cop més destruïda a cop de sentències absurdes promocionades per l’unionisme. Finalment, hi haurà un concurs de disseny de cartells en commemoració del cinquè aniversari del referèndum de l’1-O.

Tot plegat, en un context on, com a entitat, al Consell per la República li costa molt donar-se a conèixer més i fer publicitat, i importants empreses catalanes com la CCMA o TMB se n’han desmarcat rebutjant campanyes de promoció. Per això és rellevant que des de tots els racons de l’independentisme es lluiti per fer més gran el Consell i ajudar a complir-ne els objectius.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut