Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Consell per la República engega motors a Brussel·les el proper 8 de desembre

Puigdemont encapçalarà l'acte al teatre flamenc KVS amb la participació del Govern "a l'exili i a l'interior" i s'hi explicaran les primeres passes de l'òrgan

|

- Publicitat -

ACN Barcelona .- El Consell per la República (CpR) convida els seus inscrits a la seva presentació del 8 de desembre a Brussel·les. I ho farà per sorteig, segons ha informat l’òrgan a través d’una convocatòria d’aquest diumenge al migdia. Dijous passat es va obrir un sorteig d’entrades dobles per a les 40.000 persones que formen part del registre ciutadà, i la setmana que ve s’anunciaran els noms dels qui podran assistir a la presentació al teatre flamenc KVS. El responsable del CpR, Carles Puigdemont, encapçalarà l’acte, on també hi participaran l’executiu “a l’exili” i el Govern de la Generalitat de Quim Torra -“el de l’interior”. S’hi explicaran les primeres passes de l’òrgan.

A les 15:00 començarà el Festival Cityzen, amb 12 hores de música “per la llibertat”, a la sala La Tentation. Hi actuaran, entre d’altres, Els Catarres, Gerard Quintana i Josep Thió, Miquel Abras o Valtònyc, en el que serà la segona edició del festival. També hi haurà una mostra de la gastronomia catalana i l’exposició ‘Europe, wake up!’, a més d’una exposició fotogràfica dels fotoperiodistes Jordi Borràs, Lluís Brunet, Roser Vilallonga i Delmi Álvarez.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut