Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Consell per la República crea un fons per recollir diners per lluitar contra el coronavirus

|

- Publicitat -

El Consell per la República ha creat un ‘Fons Republicà d’Acció Solidària’ per recollir diners per la lluita contra el coronavirus. Segons explica a través d’un comunicat, hi haurà un comitè de gestió del fons que s’encarregarà de distribuir els recursos recaptats entre les diferents iniciatives solidàries promogudes des dels Consells Locals de dins de Catalunya, com la fabricació de mascaretes per a ús sanitari o la fabricació domèstica de mascaretes, bates i altres materials que poden ser necessaris tant per a ús domèstic com sanitari. I és que, segons el Consell per la República, diversos Consells Locals s’han activat des de fa dies per ajudar a cobrir la mancança de material de protecció.

Segons el comunicat, el Consell Local de Sabadell està liderant la fabricació de 20.000 mascaretes per a ús sanitari que després seran repartides pels centres sanitaris a través dels Consells Locals de tot el territori.

Publicitat

D’altra banda, els Consells Locals han creat una xarxa de fabricació domèstica de mascaretes, bates i altres materials que poden ser necessaris tant per a ús domèstic com sanitari. “Comptem amb una xarxa de voluntaris membres dels Consells Locals que reparteixen els materials, tallen patrons, cusen les peces i distribueixen el producte sanitari o d’ús domèstic seguint les necessitats que s’han inventariat i en col·laboració amb altres entitats i institucions”, asseguren.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut