Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El Consell per la República acusa Serret de mentir sobre l’acord de reforma entre ERC i Junts: “Va haver-hi acord però ERC el va vetar”

|

- Publicitat -

El Consell per la República ha afirmat que la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, va “faltar a la veritat” quan va dir que l’acord d’investidura entre ERC i Junts per la reforma d’aquest organisme “no es va complir”. Antoni Castellà, responsable de Relacions Internacionals del consell, ha respòs les declaracions de Serret, assegurant que el febrer d’aquest any, i després de vuit mesos de treball, s’havia consensuat una proposta de reforma d’aquest ens i els principals eixos del full de ruta.

Hi va estar tothom d’acord, CUP, Junts, ANC, Òmnium i el consell, però va ser vetat per ERC i sense cap tipus de contraproposta”, ha dit. Les declaracions han tingut lloc durant l’acte d’homenatge al president Lluís Companys. En el mateix acte, Castellà ha apel·lat la “responsabilitat” d’ERC per recuperar la unitat de l’independentisme, proposant “retornar al febrer” i a aquella proposta per continuar avançant plegats.

Publicitat

 

Et pot interessar  Govern i Comuns es reuneixen aquesta tarda després que el Consell Executiu aprovi els pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut