Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Consell aprova el ‘Reglament General i de Funcionament’ amb 93 vots a favor

|

- Publicitat -

Aquest diumenge, dia 18 de setembre, s’ha celebrat un Ple presencial de l’Assemblea de Representants a Catalunya del Nord on, finalment, s’ha aprovat el ‘Reglament General i de Funcionament’ amb 93 vots a favor.

El portaveu Pere Cardús, en representació de la ponència que ha redactat el reglament, ha recordat que l’Assemblea de Representants “no té com a objectiu per si sol fer codis sinó fer un Estat independent en forma de República”. Cardús ha explicat que el Reglament “és un document facilitador, fet per a l’entesa i cooperació” i que ajudarà al Consell “a entendre’ns i no a vigilar-nos”. Així mateix, Cardús ha reiterat que el Reglament es tracta “un sistema d’entesa entre Govern, Consells Locals i Assemblea de Representants” i que ha de permetre “traçar una estratègia conjunta de tots els organismes del Consell per la República”.

Publicitat

Finalment, en el debat s’ha aprovat el canvi de nom del Consell i passa de dir-se ‘el Consell per la República’ fins a anomenar-se ‘Consell de la República’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut