Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El comitè d’empresa de TV3 es mostra molt crític amb l’acord ERC, JxCat i PSC per renovar la CCMA

|

- Publicitat -

El comitè d’empresa de TV3 ha considerat aquest dijous que l’acord entre ERC, JxCat i PSC per la renovació de la CCMA és “decebedor perquè s’ha perdut l’oportunitat de despartiditzar la direcció dels mitjans públics”. En un comunicat, assenyala que els set consellers “provenen majoritàriament de la política i tenen una marcada identificació amb els partits que els han designat”. Això pot reproduir, afegeix, “el bloqueig de funcionament de les empreses de la CCMA sotmeses als interessos externs dels partits”. ERC, JxCat i PSC van acordar la renovació de la CCMA i van proposar a Rosa Romà com a presidenta i Àngels Ponsa, com a vicepresidenta. Els altres membres seran Lluís Garriga, Gemma Ribas, Lluís Noguera, Carme Figueras i Pep Riera.

El comitè d’empresa de TVC defensa que la Corporació “necessita un equip de direcció que treballi conjuntament per potenciar les capacitats de la producció i el servei públic dels mitjans i aconseguir un finançament estable que ho permeti”.

Publicitat

Reunió

Des del comitè d’empresa han demanat al futur consell, després que sigui avalat pel CAC i pel Parlament, una reunió per “reafirmar el compromís dels treballadors amb el servei públic i la producció de qualitat i per reclamar de la nova direcció de la CCMA l’aprovació urgent del contracte programa amb pressupost plurianual suficient i el compromís inequívoc amb el manteniment i la promoció de la producció interna i de la plantilla que la fa possible”.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona omet la senyera en el cartell promocional de la diada de Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut