Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Col·lectiu Primer d’Octubre presenta la seva ponència política d’ERC: “República o República”

|

- Publicitat -

El Col·lectiu Primer d’Octubre, format per militants d’ERC crítics amb els constants intents inútils de diàleg del partit amb el Gobierno, han presentat aquest dimarts la seva proposta per la ponència d’ERC al Consell Nacional, amb el nom de “Recuperem ERC”. El col·lectiu insisteix a evidenciar la repressió constant de l’estat contra l’independentisme per part de l’estat espanyol, i critiquen que l’actual discurs d’ERC per arribar a la independència dona “una idea errònia que l’1 d’octubre no vam ser suficients”, ajornant les demandes de la societat catalana.

Amb tot, tal com es pot llegir al document del col·lectiu, es busca mantenir intacte la voluntat per l’autodeterminació de Catalunya i del fet de no renunciar-hi mai. Un procés que ha de començar per canviar l’actitud del Govern i els partits independentistes, actuant com una institució independent des del principi, amb unitat d’acció i relacionant-se amb l’estat de forma bilateral.

Publicitat

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut