Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El cas “Kitchen” apunta a Mariano Rajoy gràcies a la conversa d’un excàrrec de la policia espanyola

|

- Publicitat -

El complex cas “Kitchen” o cas Villarejo segueix aportant informacions molt reveladores. Aquest cop, Mariano Rajoy és mencionat en una de les converses a les quals ha tingut accés el diari El Independiente, entre l’exsecretari d’estat de seguretat, Francisco Martínez, i l’exdirector adjunt operatiu de la policia espanyola, Eugenio Pino. Els dos imputats en el cas mencionen tant a Mariano Rajoy com a l’exministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, pel coneixement que tenien de les activitats de Villarejo, actualment en presó preventiva.

D’un xat extret del mòbil de Martínez, amb data del 12 de desembre del 2018, Pino diu a l’exsecretari de Seguretat que Villarejo “abans tenia a Rajoy. I ara? Doncs tira a tothom”, a la qual cosa Martínez respon: “La dona està demanant la fiança?”. A la mateixa conversa s’hi troben infinitat de missatges on es constata que Martínez controlava tots els moviments de Villarejo des d’abans que fos detingut.

Publicitat

Pel que fa a Zoido, Martínez també comenta a Pino que “no fa falta que et recordi qui va posar Villarejo a escena, no?”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut