Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El candidat de Vox Barcelona creu que la transsexualitat necessita “tractament psiquiàtric”

El fotoperiodista especialitzat en moviments d'extrema dreta, Jordi Borràs, recupera piulades antigues d'Ignasi Garriga

|

- Publicitat -

El fotoperiodista especialitzat en moviments d’extrema dreta, Jordi Borràs, ha difós a Twitter un seguit de piulades del candidat de Vox per Barcelona a les eleccions espanyoles, Ignasi Garriga, que demostren de quin peu calça la seva formació. Una de les publicacions més alarmants és del 28 de febrer de 2017, quan Garriga va dir sense cap mena de complex que la transsexualitat “requereix tractament psiquiàtric”.

En una altra publicació del 2016, a més, l’ultradretà es mostrava agraït als seus avis per participar en el cop d’estat del 1936 en suport de Francisco Franco i, l’any passat, Garriga escrivia que el text que detallava el perquè del ‘Alzamiento’ està avui “molt vigent”. Borràs també ha remarcat la seva relació amb Societat Civil Catalana, publicant una fotografia del 2015 on apareix amb el seu expresident, José Rosiñol, l’exvocal Ferran Brunet i la que va ser dirigent de les seves joventuts, Maria Domingo. Hi surt també Aldo Ciprian, de Cs,  i l’expresident del PP a Sant Cugat, Jordi Carreras.

Publicitat

Un altre candidat de VOX, negacionista de l’holocaust

Avui mateix també s’ha fet públic que l’historiador Fernando Paz, un dels referents intel·lectuals del nazisme a Espanya, encapçalarà la llista de Vox al Congreso per Albacete.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut