Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024
Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024

El borbó Juan Carlos I va gastar dos milions d’euros de comptes irregulars per comprar dos apartaments per la seva examant

|

- Publicitat -

A banda dels recents escàndols amb els comptes irregulars de Juan Carlos I, molts es pregunten en què gastava el rei emèrit els milions d’euros amb els quals comptava. Després de saber-se el viatge que va fer a la Polinèsia Francesa durant el cap d’any del 2016, ara ha sortit a la llum que el borbó va utilitzar una altra societat de Panamá per transferir dos milions d’euros a Corinna i comprar dos apartaments de luxe a Suïssa. Segons informa eldiario.es, l’operació la va realitzar el seu testaferro Dante Canónica, amb l’associació Siam Partners S.A i Calden Overseas INC.

Eldiario.es explica que el rei emèrit va fer dos traspasso de fons a la societat Siam Partners, per adquirir el 50% de dos apartaments a l’estació de VillarssurOllon, a Suïssa. L’altra meitat de l’operació va ser finançada per la mateixa examant del borbó gràcies a la venda d’accions de la societat on hi constava la seva anterior casa.

Publicitat

A més, Corinna Larsen també ha explicat que aquest immoble era “massa petit per acomodar-hi el rei”, que el freqüentava molt sovint, i van decidir dos altres apartaments a la mateixa localitat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut