Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

El Banc d’Espanya va camuflar haver-se gastat 1,2 milions d’euros en la construcció de dues piscines pels treballadors

|

- Publicitat -

Escandalós. El Banc d’Espanya va camuflar la despesa que va fer d’1,2 milions d’euros per a la construcció de dues piscines del complex de Roda de Berà on estiuegen els seus treballadors, segons ha descobert elDiario.es.

El Banc d’Espanya, tal com ha esbrinat el mitjà, va adjudicar l’any 2018 una obra amb l’excusa que era una “adaptació de les instal·lacions esportives a les noves necessitats” del castell de Roda de Berà, que és un dels espais dedicats a les vacances dels treballadors del banc espanyol. Tanmateix, en l’adjudicació de l’obra no consta enlloc la paraula “piscina”, que és el que veritablement va acabar-se construint al luxós complex.

Publicitat

El castell de Roda de Berà, abans de les obres, constava de dues pistes de pàdel, una de tenis, un frontó, un minigolf, una zona de petanca i una pista tant per a bàsquet com per a futbol. L’any 2018, a totes aquestes instal·lacions se’ls van sumar dues piscines, una d’elles de 25 metres, i una altra de mida més reduïda. El cost de les dues piscines va ascendir fins als 1.257.917,25 euros, una quantitat que, com ja s’ha esmentat, el Banc d’Espanya va atribuir a “noves necessitats”, però no a la construcció dels nous equipaments.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut