Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

El 53,65% dels militants de Junts han participat en la consulta fins a les 18:30 hores de la tarda

|

- Publicitat -

La consulta que Junts ha obert a la seva militància sobre la continuïtat del partit al Govern de coalició amb ERC ha començat avui i, fins a les 18:30 hores de la tarda, més de la meitat de la militància hi ha participat. Concretament, un 53,65% ha votat ja, tot i que la consulta romandrà oberta fins a les 17 hores de la tarda de demà, divendres.

Publicitat

La participació en la consulta ha augmentat considerablement respecte de les primeres hores. Aquest migdia, quan la consulta ja feia dotze hores que havia començat, només un 22,6% dels afiliats havien votat, una xifra que s’ha doblat en les següents hores, segons les dades oficials del partit recollides per l’ACN. En total, a Junts hi ha 6.465 persones afiliades que, com a militants del partit, poden votar i decidir sobre si Junts ha de continuar al Govern juntament amb ERC, responent a la pregunta “Vols que Junts continuï formant part de l’actual Govern de la Generalitat de Catalunya?” votant que sí, que no, o en blanc.

La votació es tancarà a les 17 hores de la tarda de demà, divendres. 7 d’octubre. El partit ja ha convocat una executiva per analitzar el vot de la militància.

Et pot interessar  El Parlament demana la dimissió de Rubiales i Soteras per les seves "actituds masclistes"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió