Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Eduard Pujol: “No podem seguir la lògica de Llarena”

El portaveu de JxCat assegura que el partit està convençut de defensar fins al final els diputats a la presó i a l'exili

|

- Publicitat -

El portaveu del grup parlamentari Junts per Catalunya, Eduard Pujol, es mostra insistent denunciant l’excepcionalitat parlamentària després de la picabaralla d’aquest dimarts al Parlament en què es va perdre la majoria independentista. Pujol subratlla que no es pot “seguir la lògica de Llarena” perquè, afegeix, “l’Estat pretén que fem polítcia amb les mans lligades”. El portaveu independent assegura que el partit està convençut de defensar fins al final els diputats a la presó i a l’exili suspesos per Llarena tot i les conseqüències que puguin esdevenir.

En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Pujol ha remarcat que “la història de Catalunya no passarà per les picabaralles de l’independentisme, sinó per la presó i l’exili” i, alhora, “per la capacitat del senyor Llarena a alterar una iniciativa parlamentària”.

Publicitat

Cert és que l’independentisme ha perdut el control legislatiu de la Cambra però, segons Pujol, la justícia no pot decidir “que unes persones que estan a la presó de manera preventiva no puguin exercir el seu dret a vot”.

Et pot interessar  Comín tornarà a Catalunya amb Puigdemont el dia de la investidura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut