Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Durant els seus mandats, Alberto Núñez Feijóo va deixar un deute de 558 milions en “xiringuitos”, fundacions i agències

|

- Publicitat -

Els mandats d’Alberto Núñez Feijóo no van deixar indiferents a les entitats instrumentals de la Xunta, ja que va arribar acomular un deute de fins a 558 millons d’euros. Les entitats instrumentals es tracten d’uns ens amb personalitat jurídica pròpia que gestionen diners públics autonòmics i molts dels quals són qualificats com a “xiringuitos”.

Una xifra anunciada per l’informe del Consell de Comptes de Galícia, l’organisme encarregat de la fiscalització econòmica, financera i comptable de l’Administració gallega i de la prevenció de la corrupció al sector públic autonòmic. A més, es va produir una bona coincidència, tal com ha anunciat el diario ‘El Público’, ja que el document va ser publicat el passat divendres 29 de juliol, un dia abans que líder del Partit Popular assegurés en una entrevista el Govern de Pedro Sánchez deixaria “un puf a cada espanyol de 6.000 euros en deute”.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut