Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Dura insinuació d’un diputat del PNB a Rivera: “Le entra a usted un tembleque de la leche”

El líder de Cs es va saltar un control que detecta droga per anar de Barcelona a Madrid

|

- Publicitat -

El diputat basc del PNB, Aitor Esteban, ha donat una lliçó durant la seva intervenció avui al Congreso a la mala educació del líder de Ciudadanos, Albert Rivera, per la seva prepotència i fatxenderia, malauradament, habitual i recorrent.

Esteban retreia al partit d’ultradreta que no és constitucional aplicar el 155 tal com els de Rivera demanen. Unes afirmacions que han posat molt nerviós al polític conservador. Rivera hauria gesticulat de manera ostensible i desmesurada, com fa sovint. És aquí quan Esteban ha aturat la seva intervenció i li ha retret l’acció a Rivera fent una dura insinuació: “Sembla que vostè tingui un ventríloc que el fa moure, té vostè un tremolor de mil dimonis”. Fins i tot, el basc li ha demanat que es posi un mirall o que miri alguns vídeos.

Publicitat

Unes afirmacions intencionades?

Les afirmacions de Esteban fan venir inevitablement a la memòria la notícia on Rivera era protagonista: anant de Barcelona a Madrid es va saltar un control antiexplosius que també detecta substàncies estupefaents.

La síndrome d’abstinència és el conjunt de reaccions físiques o corporals que succeeixen quan una persona amb addicció a una substància i que es manifesten com l’ansietat, nerviosisme, al·lucinacions, sudoració, tremolors, calfreds, dificultat per a dormir, vòmit i altres.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut