Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Dolors Bassa reivindica el “dret” al tercer grau i remarca que no és “cap privilegi”

|

- Publicitat -

L’exconsellera Dolors Bassa ha reivindicat el tercer grau com un “dret” en compliment d’una sentència que considera “injusta” i “venjativa”. Ho ha dit aquest dimarts a Twitter, després que el jutjat de vigilància penitenciària número 1 de Catalunya hagi rebutjat suspendre cautelarment el seu tercer grau i el de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, a petició de la fiscalia. Bassa ha recordat que mantenir-lo no és “llibertat”, ni tampoc “cap privilegi”, així doncs ha lamentat “tornar a estar en mans” del Suprem. “Avui, més que mai, ens reivindiquem republicanes i feministes”, ha assegurat, “i això no ho canviaran mai”.

Després que la Generalitat els concedís la semillibertat fa unes setmanes, la fiscalia va presentar recurs en contra i va demanar que mentre es resolgués, el jutjat suspengués provisionalment el tercer grau. Ara el magistrat, com ja va fer l’estiu passat, assegura que això no està previst a la llei, que només ho diu literalment per quan el recurs es presenta contra una resolució judicial, i no pas contra una resolució administrativa.

Publicitat

Forcadell i Bassa podran mantenir el tercer grau

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut