Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Doble agressió homòfoba a Barcelona en un sol cap de setmana

Els agressors haurien insultat les víctimes abans d’atacar-les amb violència física només per la seva condició

Àlex Huguet
Àlex Huguet 23/11/2020
June 27, 2020; Barcelona, - On the Gay Pride Day, more than 500 people protested today in the center of Barcelona to fight for their rights as a LGTBI collective

Nova agressió homòfoba a Catalunya després que un jove hagi denunciat a les xarxes que aquest dissabte va rebre insults i violència física al metro de Barcelona per la seva orientació sexual. El noi s’ha posat en contacte amb l’Observatori contra l’homofòbia i presentarà una denúncia en les pròximes hores.

L’agressió va ser aquest dissabte a l’estació de metro de la plaça Universitat de Barcelona, després que un home s’acostés al noi i el comencés a insultar amb comentaris homòfobs, arribant fins al punt d’etzibar-li una puntada de peu, que segons la víctima va poder esquivar pels pèls, i que si hagués encertat el cop, li hauria partit el genoll.

És la segona agressió LGTBifòbica que hi ha hagut aquest cap de setmana a Barcelona. Divendres, una noia transgènere de 19 anys també va denunciar que havia estat víctima d’una agressió després que uns individus li clavessin una pallissa per la seva condició.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Eva Vildosola (@evacastt)


 

 

 

Relacionats