Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Divisió a les militàncies d’ERC i Junts per la candidatura dels Jocs d’Hivern

|

- Publicitat -

La candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern que tanta polseguera està aixecant també està debilitant les forces independentistes, i no precisament amb les ja clàssiques disputes entre Junts i ERC. Aquest diumenge, a la manifestació massiva de Puigcerdà en contra dels JJOO, s’hi van poder veure també membres de Junts i ERC que no estan d’acord amb aquesta candidatura que el Govern s’entesta a tirar endavant malgrat suposar fer uns Jocs en un marc espanyol i fins i tot haver-los de compartir amb l’Aragó, un fet que també seria un gran pas enrere pel que fa a la imatge que vol Espanya: Veure’ns units i forts.

En aquest sentit, la cara més reconeguda d’ERC a la manifestació va ser el secretari quart de la Mesa del Parlament, Ruben Wagensberg, que assegurava que els Jocs “no són sostenibles” i també evidenciava que “hi ha una part important d’ERC que els qüestiona”. Wagensberg i la diputada Jenn Díaz van formar part d’una manifestació que va acabar xiulant el seu líder i president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut