Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Detenen un agent de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès per robar un remolc dipositat a l’annex de la comissaria

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra han detingut un agent de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès per presumptament haver robat un remolc que estava al dipòsit municipal, en un annex de la comissaria. Segons ha avançat el diari El Sumari i ha confirmat l’ACN, la detenció va ser ahir dijous per un delicte de furt i els Mossos han arrestat una altra persona relacionada amb el mateix cas, mentre mantenen la investigació oberta. El robatori es remunta al 9 de maig. L’alcalde, Pep Moret, ha anunciat la suspensió cautelar de sou i feina de l’agent detingut, seguint el Reglament de procediment del règim disciplinari aplicable als cossos de la Policia Local de Catalunya.

L’arrestat havia estat expedientat per haver amenaçat l’alcalde i un regidor, i també per insults a l’alcalde. El batlle explica que aquest agent ha tingut sempre un comportament “altiu” i recalca que “el que no es pot tolerar és arribar a insultar i amenaçar a ningú”. Des del 2020 l’agent no duia pistola perquè va obtenir un resultat d’1 sobre 10 en autocontrol en un examen psicotècnic

Publicitat

L’expedient per amenaces i insults s’ha resolt recentment amb una suspensió de sis mesos de sou i feina, la qual està aturada perquè l’agent està de baixa. Si no presenta recurs a la resolució, els sis mesos de suspensió es faran efectius a partir de què disposi de l’alta mèdica. L’alcalde apunta que l’arrest pel presumpte furt d’un remolc derivarà ara en un altre expedient disciplinari.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut