Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Detenen el president de la Comissió Islàmica d’Espanya en una operació antiterrorista

|

- Publicitat -

La Policia Nacional espanyola ha arrestat el president de la Comissió Islàmica d’Espanya, Ayman Adlbi, en una operació antiterrorista amb diverses detencions més, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, que assenyalen que el representant de l’islam espanyol ja ha quedat en llibertat.

L’operació l’ha desenvolupada la Comissaria General d’Informació i continua oberta. Segons ha avançat ‘El Confidencial’, l’actuació policial està relacionada amb l’operació Wamor, que el juny del 2019 va desarticular una xarxa que es dedicava a enviar fons a Síria i altres zones de conflicte per presumptament sufragar accions armades de grups suposadament radicals.

Publicitat

Ayman Adlbi va esdevenir a l’estiu president de la Comissió Islàmica d’Espanya. Als investigats se’ls atribueix col·laboració amb organització terrorista i finançament del terrorisme, entre altres delictes.

Et pot interessar  El membre de la junta d'Òmnium Oleguer Serra fixa la residència a Suïssa arran de la investigació pel Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut