Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Detenen a Móra d’Ebre un gihadista que volia viatjar a Síria, amb intenció de fer possibles atacs abans de marxar

L’individu no només volia marxar a Síria a lluitar a favor d’organizacions islamistes sinó que tenia l’objectiu de cometre alguna acció violenta Catalunya abans de marxar

Redacció 11/06/2022
Pla de detall del lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)

Una altra detenció antiterrorista dels Mossos d’Esquadra a Catalunya. L’arrest s’ha produït a Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) i es tracta d’un home de 32 anys.
Tal com ha avançat El Nacional, segons les informacions d’aquesta unitat antiterrorista, l’home havia canviat la seva actitud i havia aixecat sospites entre els veïns i coneguts.

La detenció és fruit d’una investigació iniciada quan es va tenir coneixement que l’individu feia manifestacions a favor d’organitzacions terroristes gihadistes, mostrava la seva voluntat de marxar a Síria a lluitar a favor, l’agost del 2021. No només volia marxar a Síria a lluitar a favor d’organitzacions islamistes sinó que tenia l’objectiu de cometre alguna acció violenta Catalunya abans de marxar.