Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Després dels resultats andalusos, ERC insta el PSOE a “tornar a l’esquerra” perquè la dreta no controli tot el territori

|

- Publicitat -

Esquerra Republicana s’han mostrat contundents amb el Gobierno i demanen que faci un gir en la seva estratègia: “Quan no s’ofereix una alternativa a la dreta, guanya la dreta”, ha etzibat la portaveu de la formació, Marta Vilalta davant el balanç dels resultats d’Andalusia.

Ho ha fet aquest matí, en roda de premsa a la seu republicana on Vilalta ha reclamat el PSOE a “tornar a l’esquerra” després dels comicis autonòmics, i a ser “valents” per defensar el seu model de país, tot retraient-los que potser no és tan diferent de la del PP.

Publicitat

En aquesta línia, Vilalta ha tornat a posar al centre la taula de diàleg i ha exigit al Gobierno que “s’arremangui” i torni al diàleg, ara que ja han passat les eleccions andaluses i no els queda més excuses per ratllar.

Cal recordar que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, continua esperant concretar una reunió amb el president espanyol, Pedro Sánchez, pel ‘Catalangate’, i per reprendre la taula de diàleg, que s’havia de reunir “a principis d’any” i fa mesos que s’està intentant posar data, però amb gens d’èxit, no s’aconsegueix.

Et pot interessar  ERC demana concrecions al govern estatal en la conversió de la comissaria de Via Laietana en un "lloc de memòria"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut