Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Després de les filtracions i del cessament d’Estela, SEGCAT exigeix estabilitat dins del cos

|

- Publicitat -

Aquest dilluns, s’ha cessat el cap de la Policia de la Generalitat, Josep Maria Estela i, en qüestió d’hores, el sindicat dels Mossos d’Esquadra s’ha pronunciat. Exposen que, des del Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya el novembre del 2018, han passat tres conselleres d’interiors i cinc caps de la Policia.

Publicitat

En aquest sentit, denuncien, en un comunicat publicat a les seves xarxes socials manifesten que és “imprescindible” i “urgent” aconseguir l’estabilitat a la Policia de la Generalitat la qual s’articula amb 18.000 agents: “Necessitem un lideratge clar i durador a tots els nivells”. Així mateix, critiquen “la incapacitat de crear equips sòlids que puguin treballar junts”.

En el comunicat deixen palesa la preocupació per a disposar d’eines necessàries per desenvolupa “la seva tasca diària en condicions, perquè manquen recursos”: “Exigim transparència i comunicació”.

Finalment, el comunicat conclou que se sol·licitarà una reunió extraordinària del Consell de la Policia per tractar la situació del cos.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió