Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La piulada del president del PP aixeca polseguera: El seu cotxe apareix calcinat

|

- Publicitat -

El president del grup municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, ha denunciat que el seu cotxe particular ha aparegut calcinat al districte d’Horta-Guinardó. “M’acaben de cremar el cotxe. Esperaré l’atestat policial, però anuncio que res no m’aturarà en el compliment del deure i la feina”, ha afirmat Bou en un missatge a Twitter, on ha adjuntat quatre fotografies del turisme incendiat. L’incident s’ha produït pels voltants de les 11.00 hores del matí d’aquest dissabte al carrer del Santuari amb la plaça de Salvador Allende, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Barcelona. D’entrada, el consistori precisa que es tractaria d’una avaria mecànica fortuïta, però que seran els pèrits els que determinin les causes de l’incendi del vehicle.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona s’han desplaçat a la zona i han pogut sufocar ràpidament les flames del vehicle, que no han provocat ferits. Hores abans, Josep Bou havia destapat amenaces a les xarxes socials per denunciar “l’okupació a Barcelona” i la “protecció del moviment okupa” per part del govern d’Ada Colau. La presidenta del grup municipal de Cs, Luz Guilarte, ja ha mostrat la seva solidaritat amb Bou. “Tot el meu suport, Josep, davant aquest acte vandàlic i la meva més rotunda condemna davant els qui amenaçaven amb cometre’l. Delinqüents emparats pel discurs de tolerància dels qui desgovernen a Barcelona i Catalunya”, ha apuntat Guilarte.

Publicitat

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona insta a modificar el Codi Penal per evitar qualificar de terrorisme protestes com Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut