Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Desenes de manifestants tallen el passeig de Picasso en suport als presos polítics

|

- Publicitat -
Desenes d’independentistes han tallat el passeig de Picasso de Barcelona a l’altura del Parc de la Ciutadella durant mitja hora per donar suport als presos polítics. Convocats per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), els concentrats s’han acostat al Parlament per “acompanyar”  Oriol Junqueras i els consellers Joaquim Forn, Jordi Turull, Raül Romeva, Joaquim Forn i Dolors Bassa que han sortit dels centres penitenciaris de Lledoners i de Puig de les Basses per a participar en la comissió parlamentària que investiga l’aplicació de l’article 155. La forta presència policial els ha impedit acostar-se a la cambra, tal com pretenien i la manifestació s’ha quedat a les portes del parc. Un cop ha entrat els cotxes que traslladaven els líders independentistes, els manifestants s’han desplaçat de la calçada i han deixat pas al trànsit.
Els concentrats han aplaudit la comitiva policial que ha traslladat els líders independentistes dins del recinte del Parc quan els han passat pel costat i han demanat la seva llibertat entonant crits com ‘Llibertat presos polítics’. Finalment, la concentració s’ha dissolt abans de les nou del matí d’aquest dimarts.
Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut