Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La vista judicial per la demanda contra Llarena, ajornada fins al 25 de setembre

L'advocat del magistrat del Tribunal Suprem ha demanat que el cas sigui analitzat per tres jutges i s'ha acceptat l'aplaçament durant una vista que ha durat pocs minuts

|

- Publicitat -

El jutge belga del tribunal de primera instància de casos civils de Brussel·les ha ajornat fins al 25 de setembre la vista preliminar per la demanda contra el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. La decisió s’ha pres en una vista que ha durat pocs minuts i on l’advocat de Llarena, Hakim Boularbah, ha demanat que el cas sigui analitzat per tres jutges, i no només un, tenint en compte la seva magnitud. L’expresident Carles Puigdemont i els exconsellers a l’estranger van presentar una demanda civil contra Llarena, que estava citat a declarar a Brussel·les aquest dimarts, però finalment el magistrat del Suprem ha enviat el seu advocat als jutjats.

Lluís Puig i Toni Comín, convençuts

Publicitat

Lluís Puig i Toni Comín, dos dels exconsellers a l’exili, s’han mostrat convençuts i han afirmat que ”estan a Brussel·les per demanar la justicia que no troben a Espanya” mentre que ”presentar-se avui a la justícia belga era un pur tràmit”.

Et pot interessar  Llarena rebutja la setena recusació contra ell presentada per Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut